Lewatkan, langsung lihat konten

PASTAMANIA

Mendapat nilai 4.84 dari 5 berdasarkan 3253 ulasan.Florence, ItaliaBagian dari koleksi Memasak Airbnb

Periksa rekomendasi atau pembatasan setempat terkait COVID-19 sebelum memesan.

Pengalaman tatap muka Airbnb tersedia di wilayah ini. Harap tinjau dan patuhi rekomendasi atau pembatasan setempat terkait COVID-19.

Pengalaman memasak yang diadakan oleh Giulio E Marina

3 jam
Italia
Hingga 10 orang
Diselenggarakan dalam bahasa Jerman, Inggris, Spanyol, Perancis, Italia, Jepang, Portugis, Cina (Tradisional)

Yang akan Anda lakukan

lear how to make pasta by hand in a real pasta shop

Learn how to make homemade pasta easily and successfully. If you have flour and water you can make pasta and we will teach the secrets. We will teach you to make RAVIOLI, TAGLIATELLE in different shape in a place in the center of Florence. The chef of Vivanda, our organic restaurant, will cook all together the pasta you have prepared with 3 different sauces and you will eat it. We will give you organic tuscan wine produced with natural methods and bottled in our cellar called "Dalle Nostre Mani". Every participant will receive english instructions for making pasta at home, easily and successfully at the end of the experience.

__

Aprendes cómo hacer la pasta a mano de una manera fácil y exitosa. Sólo necesitas harina y agua y nosotros te enseñaremos los secretos. Te enseñaremos a hacer RAVIOLI y TAGLIATELLE con diferentes moldes y formas en distintas ubicaciones que disponemos en el centro de Florencia. El Chef de nuestro restaurante ecológico Vivanda cocinará para todos nosotros la pasta que hemos preparado con 3 salsas diferentes y nos la comeremos. Os daremos vino procedente de variedades de uva ecológica y típica toscana producido con métodos naturales y embotellado en nuestra bodega llamada "Dalle Nostre Mani". Cada participante recibirá las recetas para preparar la pasta a mano hecha en casa.
lear how to make pasta by hand in a real pasta shop

Learn how to make homemade pasta easily and successfully. If you have flour and water you can make pasta and we will teach the secrets. We will teach you to make RAVIOLI, TAGLIATELLE in different shape in a place in the center of Florence. The chef of Vivanda, our organic restaurant, will cook all together the pasta you have prepared with 3 different sauces and you will eat it. We will give you organic tuscan wine produced with natural methods and bottled in our cellar called "Dalle Nostre Mani". Every participant will receive english instructions for making p…

Komitmen Giulio E Marina terhadap keselamatan

Tuan rumah ini berkomitmen mematuhi panduan keselamatan dan kebersihan terkait COVID-19 Airbnb—termasuk mematuhi panduan pembatasan sosial, menjalankan praktik kebersihan yang baik, dan memastikan semua peserta memakai masker.

Yang disertakan

Mulai Rp500,290
/ orang
Sab, 8 Agu
13.00 - 16.00
Rp625,362 per orang
Rp625,362 per orang
Sab, 8 Agu
15.30 - 18.30
Bergabunglah dengan 2 tamu lainnya
Rp625,362 per orang
Rp625,362 per orang
Min, 9 Agu
10.00 - 13.00
Rp625,362 per orang
Rp625,362 per orang

Ini tuan rumah Anda, Giulio E Marina

Menerima tamu di Airbnb sejak 2017
  • 3253 Ulasan
  • Identitas terverifikasi
We are the owners of this famous pasta shop called "Dalle nostre mani". We make fresh pasta as our mum and grandma tought us and we will share with you all the secrets of working with flour and water. Our family owns an organic farm where we produce wine, olive oil, fruit and vegetable that you will taste in our restaurant Vivanda as conclusion of the experience.
Every group has its own qualified instructor: Martina, Alejandra, Jonathan, Giacomo, Vlada, Cristina, Francesco, Andreina and Alessandra.
Rekan tuan rumah:
Untuk melindungi pembayaran Anda, jangan pernah mengirimkan uang atau berkomunikasi di luar situs web atau app Airbnb. Ketahui lebih lanjut
PENGALAMAN AIRBNB
Memasak

Koki yang bersemangat

Pelajari resep tradisional dan dengar kisah pribadi dari tuan rumah lokal.

Suasana akrab

Menikmati makanan bersama di tempat unik, mulai dari perkebunan pribadi hingga teras atap rahasia.

Diseleksi oleh Airbnb

Setiap pengalaman ditinjau dari tradisi kuliner autentik.

Tempat yang akan Anda datangi

We will prepare pasta in an place in San Frediano, the most trendy area of Florence; we will enjoy the pasta and the fantastic organic wine in our organic restaurant Vivanda settled 5 minutes from Piazza Santo Spirito and Piazza del Carmine.

Mendapat nilai 4.84 dari 5 berdasarkan 3253 ulasan.

Lukas
Agustus 2020
Absolutely recommend this experience. Great pasta, great wine. The recipes will be very easy to replicate after this experience, but the learning environment seems unique: local hosts who show you the techniques that have survived generations. The location is in a very nice part of Florence too (and one of the best ice cream shops around the corner if you can still squeeze in a dessert after).
Absolutely recommend this experience. Great pasta, great wine. The recipes will be very easy to replicate after this experience, but the learning environment seems unique: local ho…
Sophie
Agustus 2020
We had an excellent time. Superb value for money with a very knowledgable teacher. Three types of pasta and delicious wine included. Happened to be just the two of us so great class ratio. Would highly recommend!
Magali
Agustus 2020
Formidable expérience ! J’ai eu droit à un cours privé puisque j’étais la seule à avoir réservé l’activité. Je sais maintenant comment faire des pâtes fraîches et j’ai appris de nombreuses astuces. Si vous aimez faire la cuisine n’hésitez surtout pas! Un petit conseil, ne déjeunez pas le midi. Personnellement j’avais seulement pris un bon petit déjeuner, et ça m’a permis de finir la copieuse assiette de pâtes !
Formidable expérience ! J’ai eu droit à un cours privé puisque j’étais la seule à avoir réservé l’activité. Je sais maintenant comment faire des pâtes fraîches et j’ai appris de no…
Peter
Agustus 2020
Giacomo was a great host and teacher. Friendly, personable and good at providing instructions and guidance. Knowledge I've gained was useful and I'm confident that I'll be able to repeat this myself at home with good results, thanks to Giacomo
Giacomo was a great host and teacher. Friendly, personable and good at providing instructions and guidance. Knowledge I've gained was useful and I'm confident that I'll be able to…
Julie
Agustus 2020
Thanks for the cooking class! It was fantastic. We loved the food and the wine and can definitely recommend the experience, Julie and Julia.
Robin
Juli 2020
Nous avons passé un super moment! Outre le fait de préparer des pâtes nous avons apprit comment faire des pâtes que nous pourrons refaire nous meme ainsi que des astuces comme quel type de pâte faire si on veut les conserver longtemps. N’hésitez pas à demander des conseils sur la cuisson ou les sauces, vous aurez des réponses à tout!
Nous avons passé un super moment! Outre le fait de préparer des pâtes nous avons apprit comment faire des pâtes que nous pourrons refaire nous meme ainsi que des astuces comme quel…

Pilih dari tanggal yang tersedia

71 tersedia
1 / 2

Preferensi makanan

Jika diminta, tuan rumah bisa mengakomodasi kebutuhan makanan yang tertera. Anda harus memberi tahu tuan rumah sebelum pengalaman berlangsung jika Anda memerlukan akomodasi kebutuhan Anda.

Hal yang perlu diketahui

Kebijakan pembatalan

Semua pengalaman bisa dibatalkan dan biayanya akan dikembalikan secara penuh dalam 24 jam sejak pembelian atau setidaknya 7 hari sebelum pengalaman dimulai.

Persyaratan tamu

Hingga 10 tamu berusia 5 ke atas bisa ikut serta. Orang tua juga boleh membawa anak di bawah usia 2 tahun.

Kiat lainnya

Es una actividad de socialización e interacción entre personas de diferentes nacionalidades agrupadas por turnos, que podrán disfrutar de un laboratorio de pasta en primera persona e intercambiar, probar y descubrir los verdaderos secretos del éxito de productos como la pasta y el vino.